Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 εκπρόσωποι από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας» και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, επιθυμώντας να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους  στο κοινωνικό σύνολο, επισκεφτήκαν την Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Λάρισας.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "εκεί συναντήσαμε τους μικρούς ασθενείς με τους συνοδούς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Συνομιλήσαμε μαζί τους, διαβάσαμε ιστορίες και τους παρουσιάσαμε διαδραστικά ένα παραμύθι. Κάναμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, προσφέραμε δώρα και δώσαμε ευχές για ταχεία ανάρρωση. Λάβαμε αγκαλιές, χαρά και θετική ενέργεια από τα παιδιά και τις οικογένειές τους!
Στόχος μας είναι να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο  των παιδιών και των γονέων τους και να τους δώσουμε χαρά αυτές τις γιορτινές μέρες και κουράγιο να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για τη φιλοξενία και τη συνεργασία, τον καθηγητή Παιδιατρικής του Π.Γ.Ν.Λάρισας κ. Συρογιαννόπουλο Γεώργιο, την προϊσταμένη κ. Παπακωνσταντίνου Κατερίνα καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.
Ήταν πραγματικά μια γεμάτη συναισθήματα,  όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας!"