Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών διοργάνωσαν εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Σχολείο του Μακρυχωρίου με θέμα: «Ελάτε να γνωρίσουμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διαιτολόγος- διατροφολόγος Ελευθέριος Μολάς, όπου αναφέρθηκε στην αξία της υγιεινής διατροφής  στα  παιδιά και στις τροφές που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξή τους.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις μέσω παιχνιδιού με τους μικρούς μας φίλους, στοχεύοντας στο να γνωρίσουν το καθημερινό υγιεινό δεκατιανό τους.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρά που ενθάρρυνε τους διοργανωτές σε αυτή την προσπάθεια.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους μικρούς φίλους φυσικός χυμός  φρούτων και μία υγιεινή φρουτοσαλάτα την οποία με χαρά έφτιαξαν τα παιδιά .

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας- παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος η <<Πόλη που Μαθαίνει>>. 

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243.2410680220, fax:2410-680244 ή μέσω e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr