Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) και ο Εθνικός Εστιακός Πόλος Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης ΑΥΕ-Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οργανώνουν δύο ημερίδες στην Λάρισα με θέματα σχετικά με την Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Εργασίας. Και οι δύο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa, Α. Παπαναστασίου 19, στο κέντρο της πόλης.

Η 1η ημερίδα έχει ως θέμα "Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας για όλες τις ηλικίες" και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, ώρα έναρξης 5:30 μ.μ. {προσέλευση-εγγραφή 5:00-5:30 μ.μ.). Η ημερίδα αυτή απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες κοινού με ενδιαφέρον σε θέματα Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία (ΑΥΕ), με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους.

Η 2η ημερίδα έχει ως θέμα "Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών σε θέματα ΑΥΕ" και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016, ώρα έναρξης 10:00 π.μ. {προσέλευση-εγγραφή 9:30-10:00 π.μ.). Η ημερίδα αυτή απευθύνεται σε πιο ειδικό κοινό (επιχειρήσεις & επαγγελματίες) με περισσότερο τεχνικά θέματα (και νομοθεσίας).

Η είσοδος και στις δύο ημερίδες είναι ελεύθερη. Η εταιρεία μας, ΑΝΤΕΝΝΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη των εκδηλώσεων.