Στην εκδήλωση που διοργάνωσε  η Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των επιτυχόντων τέκνων των μελών της, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας  Ευαγγελία Λιακούλη.

Η κ. Λιακούλη, αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία για αυτούς και τις οικογένειές τους, τους ευχαρίστησε για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για την πολύτιμη προσφοράτους, στη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της εσωτερικής ασφάλειας της Θεσσαλίας. Στη συνέχεια, η Γραμματέας της Κ.Ο. συνεχάρη τους επιτυχόντες νέους και νέες που βραβεύθηκαν και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και δύναμη στον αγώνα που δίνουν.

Μετά την ανταλλαγή ευχών, η Γραμματέας της Κ.Ο. δήλωσε τα εξής: 

«Με αφορμή τη σημερινή τελετή, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στους Έλληνες Αστυνομικούς,  για τη διαχρονική προσφορά τους στην διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Θεσσαλίας. Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που  αντιμετωπίζουν, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δηλώνω το σεβασμό μου για την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν, βάζοντας πάντα πάνω από τη ζωή τους το χρέος προς την πατρίδα. 

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, όμως, της παρούσας εκδήλωσης είναι τα νέα παιδιά που σήμερα βραβεύονται για τους κόπους τους. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία. Η σημερινή βράβευσή τους αποτελεί μια ηθική επιβράβευση, μια  έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της και τα επιτυγχάνει.

Είμαστε εδώ όλοι ακριβώς για να υπηρετήσουμε τα όνειρα αυτής της γενιάς,  με ένα νέο αξιακό κώδικα, με στόχο την  Ελλάδα της αξιοπρέπειας».