Στην ετήσια βράβευση των παιδιών των Γεωπόνων–μελών του Συλλόγου,  που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και των μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου, οι οποίοι αρίστευσαν, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας, συμμετείχε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιου Λιβανού,.

Συγκεκριμένα, στον χαιρετισμό της, η κ. Λιακούλη επεσήμανε τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, ανάμεσα σε παιδιά, σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές, στο πλαίσιο αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής ετήσιας διοργάνωσης του  Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας, προκειμένου να επιβραβεύσει τους κόπους και τον αγώνα τους. 

 Θέλω να συγχαρώ το Σύλλογο, για την ανεκτίμητη πρωτοβουλία του, η οποία τείνει πλέον να γίνει θεσμός. 

Είμαι εδώ, δηλώνοντας περήφανη για τα νιάτα της πόλης μας, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας και όλες τις μαθήτριες και μαθητές, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό του στα σχολικά θρανία, διαπρέποντας με τις επιδόσεις τους, αλλά και τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους φοιτητές μας, καλή πορεία και σταδιοδρομία στη φοιτητική ζωή που ανοίγεται ορθάνοιχτα μπροστά τους, με την προσδοκία να αποκτήσουν εμπειρίες, δεξιότητες και εφόδια που θα τους συνοδεύουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, χωρίς ποτέ να ξεχνούν την πίστη μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη μας, τις αρχές και τις αξίες μας, χωρίς εκπτώσεις 

Θερμά συγχαρητήρια στον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας, που δεν είναι μόνο ένας έγκριτος επιστημονικός σύλλογος με σημαντικές παρεμβάσεις , αλλά αναδεικνύεται πλέον και σε σημαντικό κοινωνικό φορέα με θετικό πρόσημο και μεγάλο κοινωνικό έργο. 

Κλείνω με την ευχή, σύντομα  να αφήσουμε πίσω μας οριστικά τις σκληρές δοκιμασίες της πανδημίας και  στην επόμενη ετήσια βράβευση των αριστούχων μαθητών και φοιτητών μας, να είμαστε όλοι μαζί, να δούμε τα φωτεινά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, να τους σφίξουμε τα χέρια και να τα αγκαλιάσουμε.

Γιατί οι Άνθρωποι φτιάχθηκαν πρώτα  για να νιώθουν και μετά για να σκέφτονται.

Καλή Χρονιά!»