Στην αίθουσα τιμών "ΑΝΤΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ", της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ (Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ») πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ  τα εγκαίνια της έκθεσης πινάκων με θέμα «Η Ευζωνική στολή – Η Ιστορική διαδρομή της μέσα από 40 έργα του Γιάννη Μυλωνά» από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γρηγόριο Πρεζεράκο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε: αγιασμό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, συνοπτική παρουσίαση της ιστορίας και των δράσεων της Προεδρικής Φρουράς, χαιρετισμό του Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου και του Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτεράρχου (Ι) Γρηγορίου Πρεζεράκου.

Επίσης έγινε ξενάγηση των παρευρισκομένων στην έκθεση πινάκων, από προσωπικό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και στην «Έκθεση Πολεμικής Ιστορίας», από προσωπικό της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές αρχές της πόλης, αντιπροσωπεία του επιτελείου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ και πλήθος πολιτών.