Eπιστολή, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό, στην οποία καταγγέλλει «την εγκατάλειψη του αθλητικού πάρκου Ανθούπολης» απέστειλε στο kosmoslarissa.gr o Γεώργιος Θ. Παπαδόπουλος – Απόστρατος Αξκος Π.Α.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
"Η επίσκεψη στο αθλητικό πάρκο της Ανθούπολης, στάθηκε η αιτία να συντάξω αυτή την επώνυμη επιστολή-καταγγελία σε  όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας.
Κυριακή πρωί της 27ης Ιανουαρίου και με αφορμή τον καλό καιρό και την καλή διάθεση, επισκέφθηκα το αθλητικό πάρκο Ανθούπολης για να παίξω Μπάσκετ. Μετά από 50 λεπτά εκγύμνασης και παιχνιδιού, με μεγάλη μου έκπληξη η οποία σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε αγανάκτηση και θυμό για όσα διαπίστωσα να συμβαίνουν σε όλο τον χώρο του αθλητικού πάρκου.
Το κινητό μου τηλέφωνο αποτελεί άλλωστε αδιάψευστο μάρτυρα των όσων είδαν τα μάτια μου και με τίποτα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνουν σε μιά σύγχρονη πόλη.
Πλήρης εγκατάλειψη και εγκληματική αδιαφορία από πλευράς της υπεύθυνης υπηρεσίας του Δήμου Λάρισας. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την επιστολή μου καταδεικνύουν, μόνο ένα ελάχιστο δείγμα της τραγικής και απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο εν λόγω αθλητικό πάρκο.
Κατάσταση  η οποία εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλούμενων παιδιών και νέων που επισκέπτονται καθημερινά  τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο.
Διαλυμένη περίφραξη, σπασμένες - ξεχαρβαλωμένες σιδερόπορτες, σκουριασμένα σίδερα, παγκάκια σπασμένα και καλυμμένα από ξερόχορτα. Σκουπίδια παντού ακόμα και στα τερέν των αθλοπαιδιών ,τα οποία σε πολλές γωνίες υπάρχουν ακόμη και περιττώματα μικρών ζώων. Ηλεκτρικόςπίνακας σπασμένος και εγκαταλειμμένος δίπλα ακριβώς από το χώρο των γηπέδων.
Έλεος!!!! Υπάρχει υπεύθυνη Δημοτική Αρχή; Τι περιμένουν επιτέλους κάποιο ατύχημα; Σαν πολίτης περιμένω να δω άμεσα αντίδραση από τους διαφόρους "ανευθυνοϋπεύθυνους" του Δήμου Λάρισας. Θα λογοδοτήσει κάποιος στους Δημότες της πόλης για αυτή την  Εγκληματική εγκατάλειψη;

Μετά Τιμής για την υπομονή και την φιλοξενία.
Γεώργιος Θ. Παπαδόπουλος
Απόστρατος Αξκος  Π.Α"

Δείτε τις φωτογραφίες