Σε δύο μήνες αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας για τα ασφαλιστικά μέτρα της γαλακτοβιομηχανίας «LA FARM», των αδερφών Πλεξίδα, κατά της «Ανίκητο Άλογο «ΙΚΕ», του Αλέξη Κούγια,  τα οποία εκδικάστηκαν χθες και μέσω των οποίων η πρώην ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει πίσω το προπονητήριο των Δένδρων για τη μη τήρηση οικονομικής συμφωνίας.

Από την πλευρά της η LA FARM, μέσω των δικηγόρων Νίκου Αλεξίου και Νίκου Μίστρα, τόνισε ότι υπάρχουν οφειλές τόσο από την πώληση των μετοχών όσο και από τη μεταβίβαση των Δένδρων για τα οποία οφείλονται οι δόσεις του συμβολαίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αμφισβήτησε τις παλιές οφειλές της ομάδας ενώ τόνισε ότι δεν ήταν της εποχής Πλεξίδα φέρνοντας ως παράδειγμα εκείνη προς τον ποδοσφαιριστή Τουάμα. 

Την πλευρά της Ανίκητο Άλογο εκπροσώπησε με τη νομική του ιδιότητα ο μεγαλομέτοχος της συγκεκριμένης ΙΚΕ Αλέξης Κούγιας με συνεργάτη τον Γ. Δασκαλόπουλο. 

Ο κ. Κούγιας παρουσίασε έγγραφα και στοιχεία όπως αυτά που είχε δώσει στη δημοσιότητα στη συνέντευξη Τύπου της 27ης Ιουνίου και ισχυρίστηκε πως έχει πληρώσει το ποσό των 213.500 ευρώ για χρέη που έμειναν από την εποχή Πλεξίδα, ενώ εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις με το ποσό ενδεχομένως να γίνει υψηλότερο (Τουάμα, Σέγγος, Μπαλατσούκας κ.ά.). 

Ο ίδιος πάντως υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που προκύψει οικονομική διαφορά από την καταμέτρηση των τραπεζικών αποδείξεων για την καταβολή των χρημάτων που έχει δώσει η Ανίκητο Αλογο, τότε το ποσό της διαφοράς θα κατατεθεί μετρητοίς ή σε τραπεζικό λογαριασμό αυθημερόν προς τη LA FARM. Δεν απέκλεισε μάλιστα οι δύο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά.