Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου, διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου  με θέμα: «Ελάτε να γνωρίσουμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η διαιτολόγος – διατροφολόγος Έφη Μουταφίδη, όπου θα αναφερθεί στην υγιεινή διατροφή των παιδιών και στις τροφές που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξή τους. Στη συνέχεια της εκδήλωσης μαζί με τους μικρούς φίλους, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις μέσω παιχνιδιού, στοχεύοντας να γνωρίσουν το καθημερινό υγιεινό κολατσιό.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος «η Πόλη που Μαθαίνει».

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: ss@larissa-dimos.gr