Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με σκοπό τη διαβούλευση πάνω στο προσχέδιο του «Νεολαία ’17-‘27» Πλαίσιο Στρατηγικής και Δράσεων για την Ενδυνάμωση των Νέων.
Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο των περιφερειακών, διά ζώσης, διαβουλεύσεων που διοργανώνονται από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με δήμους και τοπικές οργανώσεις νέων.
Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου (φωτογραφία), καθώς και συνεργάτες του, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη μέχρι τώρα διαμόρφωση της στρατηγικής, θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους και θα καταγράψουν τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις που θα τεθούν από το κοινό για τη βελτίωση του προσχεδίου της στρατηγικής.
Βασική προτεραιότητα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ. αποτελεί η συνδιαμόρφωση του «Νεολαία ’17-‘27»  από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο της επίσημης υιοθέτησής του, με τη συμμετοχή των ίδιων των νέων και των οργανώσεών τους, όπως και με τη συμμετοχή φορέων υποστήριξής τους, τόσο από το δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, και συμπληρωματικά στις διά ζώσης τοπικές διαβουλεύσεις, το προσχέδιο του «Νεολαία ’17-‘27» θα τεθεί και σε ηλεκτρονική διαβούλευση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 5μ.μ. έως 9μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ.