Η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με στόχο την κάλυψη των αναγκών της τρίτης ηλικίας σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας, έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης και εγγραφής νέων μελών στις δράσεις του 6ου ΚΑΠΗ των κατοίκων των κοινοτήτων  Μάνδρας, Ραχούλας, Κοιλάδας, Κουτσόχερου, Λουτρού , Ελευθερών και Αμυγδαλέας. 

Σε προγραμματισμένες εβδομαδιαίες συναντήσεις οι Κοινωνικοί Λειτουργοί των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αντιγόνη Μπουχώρη και Βάσω Δουβλατανιώτη έχουν εγγράψει πάνω από 250 νέα μέλη και έχουν συνοδέψει μαζί με την Κοινωνική Λειτουργό Ελένη Τσιγάρα στις δύο πρώτες δωρεάν εκδρομές των μελών της Μάνδρας και του Κουτσόχερου. Οι εκδρομές πραγματοποιήθηκαν  στις 6/12/2016 και στις 13/12/2016,συμμετείχαν 70 από τα νέα μέλη, με προορισμό Άγιο Παϊσιο-Αγία Αναστασία-Νέα Μουδανιά και Βλάστη-Σιάτιστα αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στις κατά τόπους κοινότητες σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Η επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία είναι στις 12/1/2017 στις κοινότητες Αμυγδαλέας, Ραχούλας και Ελευθερών.

 Σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της παρέμβασης είναι η βοήθεια και η συνεργασία των Τοπικών Συμβουλίων  της περιοχής με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Δεληγιάννη, τον υπεύθυνο για τα ΚΑΠΗ κ.Τσιαούση Κωνσταντίνο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κοιλάδας κ. Βλησσαρούλη Αθανάσιο και Κοινωνικούς Λειτουργούς του Δήμου μας.