Eκκίνηση σήμερα το απόγευμα, από την κεντρική πλατεία, για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας. Εκατοντάδες Λαρισαίοι έδωσαν το παρών, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Στην εκκίνηση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας. Tα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity θα διανύσουν μια διαδρομή 49 χλμ., στην οποία θα περιλαμβάνεται και νυχτερινή ανάβαση Τεμπών, πριν ολοκληρώσουν το σκέλος στα Αμπελάκια.
Αύριο τα κλασικά αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν στις 09:00 από τη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και μετά από 127 χλμ. θα φτάσουν για ανασυγκρότηση στην Ελασσόνα (12:00-13:00) όπου και θα φιλοξενηθούν στην κεντρική πλατεία από το Δήμο. Μετά από άλλα 95 χλμ., ο Δήμος Καλαμπάκας θα υποδεχτεί τα πληρώματα στο δημοτικό πάρκινγκ της περιοχής (15:20 -16:20), ενώ ο τερματισμός της ημέρας είναι προγραμματισμένος για τις 18:20, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα, με το Δήμο να παραθέτει γεύμα στους αγωνιζόμενους.
Τη σκυτάλη της φιλοξενίας θα πάρει ο Δήμος Αγιάς την Κυριακή, οπότε και θα υποδεχτεί τα πληρώματα στο «Σπιτάκι» στη Βελίκα στις 11:00-11:45.

(*) Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα thessaliatv.gr