Eκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων θα διεξαχθούν στην Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, την Τετάρτη 10 Απριλίου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, κατά την τακτική του συνεδρίαση σήμερα 29-03-2019, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου μας την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και από ώρα 10:00 έως 17:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας.
Ως εκ τούτου η επικείμενη Γενική Συνέλευση της 5 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00, θα είναι εκτός από Απολογιστική και Εκλογική, αφού θα εκλεγεί σε αυτή η Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών.
Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν έως ώρα 24:00 της 3ης Απριλίου 2019.
Από τον Πρόεδρο του Σωματείου έγινε εισήγηση η Ένωση να συνεχίσει την παράδοση ετών και οι εκλογές να γίνουν με ενιαίο-ενωτικό ψηφοδέλτιο. Προτάθηκε μάλιστα στα ήδη εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. εφόσον υπάρξει κατάθεση ξεχωριστού ψηφοδελτίου-συνδυασμού, οι υπόλοιποι να κατέλθουμε ενωτικά σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθόσον η μαζικότητα αναδεικνύει τη δυναμική της Ένωσής μας.
Τέλος ευελπιστούμε ότι κάποιοι θα αφουγκραστούν τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων και τελικά θα κατέλθουν σε ενιαίο-ενωτικό ψηφοδέλτιο.»