Σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον , στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ’PALLADIUM’’πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.
Ο δήμαρχος  της πόλης κ. Απόστολος Καλογιάννης τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους ,  έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, τόνισε  τη σημασία του θεσμού  του ΚΑΠΗ για τους ηλικιωμένους  και τους παρότρυνε να έχουν ενεργή συμμετοχή στις δράσεις του.
Ο κ.Κων/νος Τσιαούσης, δημοτικός σύμβουλος κ εντεταλμένος για τα ΚΑΠΗ,  ευχαρίστησε με τη σειρά του τα μέλη και  τους εργαζόμενους.  Επεσήμανε  επίσης τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή για την ενδυνάμωση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ , δίνοντας έμφαση  σ’ όλες τις παροχές που προσφέρονται στα μέλη(όπως δωρεάν εκδρομές, ομάδες χορού & γυμναστικής, εκμάθηση υπολογιστών, δημιουργία καινούριας θεατρικής ομάδας, εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και ιατρικού ενδιαφέροντος, συνεστιάσεις κ.αλ.) με στόχο  τη στήριξη της τρίτης ηλικίας τιμώντας τους ανθρώπους της .
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των χορευτικών ομάδων των ΚΑΠΗ.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Απόστολος Καλογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ.Δεληγιάννης και  Αμαξοστασίου κ. Ζαούτσος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κων/νος Τσιαούσης,  κ. Μιχ. Αναστασίου,  κ. Θ. Δαούλας, κ Θ. Καφφές, οι πρόεδροι του Α ‘ Διαμερίσματος κ.Γ.Δαούλας, του Γ’ Διαμερίσματος κ Κ. Ζέβλας,  του Τοπικού Γιάννουλης κ. Κ. Φατούρας,ο εκπρόσωπος  της Μητρόπολης  πατήρ Νεκτάριος,  η διευθύντρια της Πρόνοιας κ.Έφη   Ζιώγα και ο συνεργάτης του δημάρχου κ. Π. Καμάρης.