Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Κοπής πίτας 2016″ του NOΛ στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την εκδήλωση τίμησαν πλήθος αθλητών και μελών του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας από τις ακαδημίες, τα τμήματα υποδοχής, τα αγωνιστικά τμήματα της κλασική, της συγχρονισμένης  κολύμβησης και του ΠΟΛΟ, καθώς και οι προπονητές τους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις – παρουσιάσεις των μικρών αθλητών, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, ως αντιπροσωπευτικά δείγματα δουλειάς όλων των τμημάτων.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος του ΝΟΛ κ. Κορδίστας Δημήτρης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους,  έκανε αναφορά στην πορεία του ΝΟΛ και τους στόχους του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης,  ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας  κ. Αθανάσιος Παιδής, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού και πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Γεώργιος Κωσταρόπουλος και ο διευθυντής του ΕΑΚΛ κ. Δημήτρης Μακρίδης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με  την κοπή της πίτας που έκανε  αφού πρώτα  την ευλόγησε, το μέλος του συλλόγου, ιερέας Γεράσιμος Νταφούλης.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα τρία φλουριά και κέρδισαν  αθλητικό υλικό του συλλόγου ήταν οι: Κατσαντώνης Δημήτρης, Ολυμπίου Κατερίνα, Παπαϊωάνου Βασιλική.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου και  για τη στήριξη τους στους μικρούς και μεγάλους  αθλητές του ΝΟΛ καθώς και το ζαχαροπλαστείο Σοκολά και τον ιδιοκτήτη του κ. Μπατζογιάννη Τάσο για την προσφορά της βασιλόπιτας και την εταιρεία Τεχνοδομή και τον ιδιοκτήτη του κ. Μπαγκος Δημήτρης για τα υλικά των κατασκευών που ως αρωγοί με την προσφορά τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.