Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Αθλητικό τμήμα της ΔιεύθυνσηςΑθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων την Πέμπτη 11 Iανουαρίου στο ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό κέντρο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ο κ .Κωσταρόπουλος Γιώργος, η κ. Αράπκουλε Δέσποινα, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ.Μπαξεβάνου Σταυρούλα, ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στέλιος και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου για τα αθλητικά θέματα κ. Αλεξούλης Γιάννης.
Ο υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος συνεχάρη τους εργαζόμενους και τους προπονητές για την συνεργασία και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον όλο τον χρόνο. Τους ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη που καταδεικνύουν μέχρι σήμερα.
Όσο για τους υπαλλήλους των γηπέδων τόνισε η συμβολή τους με την εργατικότητας τους που δείχνουν καθημερινά στα αθλητικά κέντρα είναι καθοριστική για την επίτευξη των αθλητικώνδραστηριοτήτων του τμήματος.
Η τυχερή της πίτας η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Χατζή Σοφία