Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της προχώρησε η Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού και  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:
Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία του Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη και του συνόλου των εργαζομένων της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, στην αίθουσα του κέντρου «Village», κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018.
Η Διευθύντρια κα Μπαξεβάνου Σταυρούλα καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους αναφερόμενη στο ουσιαστικό και κοινωνικό έργο του προσωπικού των τμημάτων της Δ/νσης  (Παιδικοί Σταθμοί, Σχολικοί Φύλακες, Καθαρίστριες σχολείων, Μπαλέτο, Ξενώνας, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Λαογραφικό Μουσείο), στηρίζοντας και υποστηρίζοντας καθημερινά ομάδες πολιτών της πόλης μας.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος ευχήθηκε για μία νέα δημιουργική χρονιά και εξήρε την αποδοτικότητα και τη συνεργασία των εργαζομένων υπό την καθοδήγηση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Διεύθυνσης.
Αναφέρθηκε ειδικά στην εφαρμογή  καινοτόμων προγραμμάτων όπως «Η Πόλη που Μαθαίνει» και «Κατασκήνωση στην Πόλη» που αναδεικνύουν και κάνουν ευρέως γνωστή την πόλη μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Επιστημών κ. Πάνος Σάπκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Κωσταρόπουλος,  κ. Θωμάς Δαούλας,  κ. Θανάσης Βλησσαρούλης, κ. Ιωάννης Αλεξούλης καθώς και η Γενική Διευθύντρια του Δήμου κα Ευαγγελία  Γιοβρή.