Εξι χρόνια δράσης συμπληρώθηκαν για τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους διοργανώνουν γιορτή στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από τότε που μια ομάδα διαδικτυακών φίλων, αποφάσισαν να συναντηθούν και να δράσουν για να αντιμετωπίσουν από κοινού τις βαριές συνέπειες της κρίσης στην ελληνική κοινωνία. Η κρίση μπορεί να ήταν η αφορμή,  αλλά η βαθύτερη αιτία ήταν η συνειδητοποίηση του ρόλου τους ως Ενεργοί Πολίτες, που οφείλουν να αγωνιστούν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, να προστατέψουν το περιβάλλον, να προάγουν, αλλά και να παράγουν πολιτισμό, να ομορφύνουν τον κόσμο γύρω τους…
Έκτοτε, η μικρή αυτή παρέα διευρύνθηκε, πλήθυνε, απλώθηκε και αγκάλιασε όλη την κοινωνία της Λάρισας, και όχι μόνο…
Εκατοντάδες δράσεις υλοποιήθηκαν, που ανακούφισαν ανήμπορους συνανθρώπους μας, δράσεις για το περιβάλλον, την υγεία μας, την εκπαίδευση, την πόλη μας, τα γράμματα, τις τέχνες, τον πολιτισμό, τη δημιουργία συνειδητοποιημένων πολιτών…
Έξι χρόνια πλούσιας εμπειρίας, συνδυασμένα όμως με την αγνότητα, τον αυθορμητισμό και τη δημιουργική φαντασία ενός εξάχρονου παιδιού!
Γιατί οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μπορεί να ωριμάζουν, παραμένουν όμως  πάντοτε παιδιά!
Σας καλούμε λοιπόν να γιορτάσουμε τα έκτα γενέθλιά μας, να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε στον φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας στην Κεντρική Πλατεία, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, από τις 8:30μμ και μετά, όπου θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.
Τιμή εισιτηρίου κατ’ άτομο: 10 ευρώ (με υπέροχο φαγητό και άφθονο κρασί), ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος για την ενίσχυση του έργου των Εν.Πο.Λ. με πλούσια δώρα.
Προμηθευτείτε εγκαίρως τις προσκλήσεις σας! Πληροφορίες: Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., Παναγούλη 37, ή στα τηλέφωνα : 6974091819 και 6985934264.
Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε με μεγάλη χαρά!