Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, σε μια συνεχή προσπάθεια ανάδειξης του πνευματικού έργου των Λαρισαίων εκπαιδευτικών, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Συνδιάσκεψη με τίτλο: “2nd Larissa Learning City International Conference – 2016”: Seeking common actions in a period of crisis (2η Διεθνής Συνδιάσκεψη η Πόλη που Μαθαίνει 2016: Αναζητώντας κοινές δράσεις σε περίοδο κρίσης). Η διεθνής συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας (Πανεπιστημίου 3, Βιόπολις, Λάρισα). 

Σε μια περίοδο οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας κι αβεβαιότητας, η παρουσία της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού μας, κρίνεται αναγκαία. Γι αυτό το λόγο, το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές), δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, εν ενεργεία ή συνταξιούχους, να στηρίξουν ενεργά την «Έκθεση βιβλίων Λαρισαίων εκπαιδευτικών», η οποία θα λειτουργήσει τις 2 ημέρες της διεθνούς συνδιάσκεψης, 14 και 15 Οκτωβρίου. Στόχος είναι να παρουσιαστούν λευκώματα και βιβλία, Λαρισαίων συγγραφέων και λογοτεχνών, σ’ ένα ενημερωτικό περίπτερο, το οποίο θα λειτουργήσει στην είσοδο του χώρου της συνδιάσκεψης. 

Αργότερα, ξεκινώντας με αυτά τα πρώτα βιβλία, θα γίνει πρόταση να δημιουργηθεί μια μόνιμη «Βιβλιοθήκη Λαρισαίων Εκπαιδευτικών», ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα έργα τους. Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας σχεδιάζει να ευχαριστήσει και να βραβεύσει όλους αυτούς, που θα συμμετάσχουν ενεργά και θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες κι ενημέρωση, στο τηλέφωνο : 6957509469 και στο e-mail : pokel.larisas@gmail.com 

https://learninglarissa2016.wordpress.com

https://www.facebook.com/learninglarissa