Η Ελένη Παναγιωταρέα, οικονομολόγος, παρουσίασε στα τοπικά ΜΜΕ την υποψηφιότητά της στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ λέγοντας ότι η ίδια μαζί με 15 συνυποψηφίους της εκπροσωπούν την ανανέωση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Μαζί με τα έμπειρα στελέχη που βρίσκονται επίσης στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών, επεσήμανε, με στόχο να δώσουν πειστική απάντηση στη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ν.Δ είναι το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδας, είπε η κ. Παναγιωταρέα, και με το πρόγραμμα για την υγεία, την παιδεία κλπ στόχος είναι η πραγματική έξοδος από την κρίση.
Δεν ζητούμε την αρνητική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την θετική στη Ν.Δ, ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής η οποία έκανε λόγο για μια αξιόπιστη εθνική οικονομική πολιτική που όταν αποκτήσουμε ως χώρα θα μας επιτρέψει να βάλουμε τέλος στα μνημόνια και να διεκδικήσουμε δίκαιη μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης.
Αναφερόμενη στο Brexit, η κ.Παναγιωταρέα εκτίμησε ότι θα έχει μεγάλο κόστος για τη Μ.Βρετανία αλλά και κόστος για εμάς, ότι πρόκειται για αχαρτογράφητα νερά και ότι μετά από αυτό θα πρέπει η Ευρώπη να δει πώς θα ενισχύσει την στρατιωτική της άμυνα.

(ert.gr)