Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό έργο OnGea, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι στον Μύλο του Παππά (1ος όροφος, κεντρικό κτίριο).
Η εκδήλωση έχει ως στόχο: Να αναδείξει τις δυνατότητες των εκπαιδευτικών δράσεων Ευρωπαϊκής κινητικότητας, να αποτελέσει πλαίσιο για γόνιμη συνεργασία με στόχο την αύξηση των ευκαιριών Ευρωπαϊκής κινητικότητας για νέους και ενήλικες της περιοχής.
Να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τα καινοτόμα εργαλεία που έχουν παραχθεί στο πλαίσιο του έργου OnGea και που διευκολύνουν το έργο, τόσο των φορέων που υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν Ευρωπαϊκές κινητικότητες (Erasmus+), όσο και των συμμετεχόντων σε αυτές.
Το έργο OnGea υλοποιείται με τη συμμετοχή 11 οργανισμών του Διεθνούς Δικτύου ROOTS & ROUTES και τη χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ στον τομέα της νεολαίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Λάρισα -«Πόλη που Μαθαίνει».
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Βάσια Νημά (kkoinotitas@larissa-dimos.gr/ 2410-680250) ή τον κ. Ανδρέα Αλμπάνη (andreas@smouth.com/ 6977-081445).
Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014- 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.