Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

Ο τυφώνας "Ιανός" άφησε στη Θεσσαλία ανεξίτηλο το στίγμα του. Εκτός από τις τεράστιες καταστροφές, υπήρξαν δυστυχώς και νεκροί συνάνθρωποι μας.

Μέσα στο σκηνικο της καταστροφής και του θανάτου, οι συνάδελφοι μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Υπηρεσίες τους, διέκοψαν άδειες και εργαζόμενοι μέσα στις λάσπες και τα νερά έδωσαν τιτάνιο αγώνα απεγκλωβίζοντας και σωζοντας συνανθρώπους μας, περιφρουρώντας ταυτόχρονα τις κατεστραμμένες περιουσίες.

Ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας οφείλουμε ειδικότερα να δώσουμε τα δημόσια συγχαρητήρια:

α) Στους συναδέλφους του ΑΤ Φαρσάλων καθώς επέδειξαν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αίσθησης του καθήκοντος αποκομίζοντας τα θετικά σχόλια όλης της τοπικής κοινωνίας και

β) Στον Αρχιφύλακα Κ.Ι. συνοδό του αστυνομικού σκύλου "Σπάικ" ο οποίος συμμετείχε στις πολύωρες έρευνες για την ανεύρεση της αγνοούμενης φαρμακοποιού από το Μουζάκι. Τελικά ο αστυνομικός σκύλος κατάφερε να εντοπίσει μέσα σε μεγάλο όγκο φερτών υλικών, τη σωρό της άτυχης γυναίκας, προσφέροντας ανακούφιση στους οικείους της οι οποίοι θα μπορούν επιτέλους να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους με όλες τις πρέπουσες τιμές.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών συμπολιτών μας και καλό κουράγιο σε όλο το κόσμο που είδε σε μια στιγμή να χάνονται κόποι μιας ζωής.

"ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ για το επάγγελμα μας και για τους συναδέλφους μας"