Με τίτλο «Παίζω-γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ», το αθλητικό τμήμα Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησε σήμερα στο Κηποθέατρο την αθλητική εκδήλωση μέσω της οποίας έδωσε έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των γυναικών, με την ανταπόκριση των Λαρισαίων να είναι θεαματική!
Αξιοποιώντας το χώρο του Αλκαζάρ, οι γυμναστές του Δήμου έδωσαν τη δυνατότητα στις Λαρισαίες να αθληθούν, με τη Ζούμπα να κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ τα παιχνίδια για τα παιδιά τους έδωσαν τη δυνατότητα να αθληθούν, δείχνοντας το ταλέντο τους αλλά και τις ικανότητές τους, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.
Ο κόσμος που συμμετείχε ή βρέθηκε απλά στο Κηποθέατρο ήταν εντυπωσιακά αρκετός, με τις καιρικές συνθήκες να είναι εξαιρετικές. Την ίδια στιγμή υπήρχε και ποικιλία παιχνιδιών με αθλητικό χαρακτήρα για τα παιδιά, που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και ιππασία.
Για μία ακόμη φορά οι διοργανωτές σημείωσαν ότι το «Παίζω-Γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ» αποτελεί τη μετεξέλιξη του λαϊκού αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στον Πηνειό», μιας και υπάρχει πληθώρα επιλογών για αγώνες δρόμου πλέον, που προσφέρονται ακόμη και από τον Δήμο Λαρισαίων, όπως είναι ο Ημιμαραθώνιος Λάρισας-Τυρνάβου. Στην όλη προσπάθεια εξάλλου συμμετείχε ενεργά και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.
Η δράση διήρκησε για δύο περίπου ώρες, ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης αναμενόταν να πραγματοποιηθεί κλήρωση για ένα ποδήλατο και αθλητικό υλικό για τα παιδιά.

thessaliatv.gr