Λεκτικό επεισόδιο, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, είχε στο εντευκτήριο της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κυρία Βαγενά ήταν ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και σχολίαζε μεγαλοφώνος την ομιλία του κ. Σαμαρά. Κάποια στιγμή υπήρξε αντίδραση από τους παριστάμενους και ειδικότερα από μία γυναίκα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία της ζήτησε το λόγο για τα σχόλιά τους κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Η απάντηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο ίδιο ύφος, λέγοντας πως εκείνη είναι βουλευτής και έχει κάθε δικαίωμα να είναι εκεί και να σχολιάζει, ενώ αναρωτήθηκε ποια είναι η κυρία που βρίσκεται στο εντευκτήριο.
Σε δήλωσή της η Αννα Βαγενά για το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή αναφέρει:  "Δυστυχώς κάποιοι συμπεριφέρονται μέσα στη Βουλή, είτε από το βήμα είτε στους άλλους χώρους, σαν να είναι «αφεντικά». Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο να αποδεχτούν ότι μία παγιωμένη κατάσταση πολλών χρόνων έχει αλλάξει. Όλοι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού στο Κοινοβούλιο έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις."