Τα Επιμελητήρια της Διοικητικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Γεωγραφικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αχαΐας και Ηλείας διοργανώνουν την πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης, και θεωρούμε ότι πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργα- σίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος του επιχειρείν και της ανάπτυξης. 

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων, της Πελοποννησιακής διατροφής, και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός) της Πελοποννήσου. Παράλληλα θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων με επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece.

ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΌΤΙ  ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λαρισας , αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ 2410536900