Τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε σήμερα η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων  του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σδούκου Αλεξάνδρα, η οποία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Χρήστο Καπετάνο και στελέχη του Τομέα Ενέργειας, παρουσία και του Προέδρου του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας κ. Νίκου Παπαγεωργίου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων καθώς και η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην ελληνική επικράτεια,  που αποτελεί στόχο για τα επόμενα χρόνια. Αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και η πρόθεση της Κυβέρνησης να επεξεργαστεί κίνητρα τα οποία να βασίζονται σε μοντέλα που εφαρμόζονται στο εξωτερικό, επιτυγχάνοντας έτσι εξοικονόμηση ενεργειακών απαιτήσεων και μετάβαση προς μία οικονομία με επάρκεια πόρων.

Μετά τη συνάντηση ο κ.Καπετάνος δήλωσε τα εξής «Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δη τα φωτοβολταϊκά πάρκα, το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ καθώς και η ηλεκτροκίνηση είναι τρία σημαντικά νομοθετήματα που έχει προωθήσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα οποία φέρουν τη σφραγίδα τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και του αρμόδιου υπουργού κ.Χατζηδάκη ομού με την Γενική Γραμματέα Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου. 

Σε μια Ελλάδα που αλλάζει και περνάει σε μια νέα εποχή, ο Τομέας της Ενέργειας είναι κομβικής σημασίας για να επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη.

Ο Πρωτογενής Τομέας της χώρας πρέπει να στηριχτεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να αυτονομηθεί ενεργειακά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούν την εγγύηση ότι αυτός ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα».