Μια ζεστή αγκαλιά άνοιξαν για την υποψήφια δήμαρχο, Ρένα Καραλαριώτου, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στη δημοτική κοινότητα Γιάννουλης, που υποδέχθηκαν την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» με χαμόγελα και ευχές για «καλή επιτυχία» στη μάχη για τις δημοτικές εκλογές.
Η κ. Καραλαριώτου έκανε περιοδεία στη λαϊκή αγορά, στο ΚΑΠΗ, τους κεντρικούς δρόμους και τα καταστήματα, καθώς και στις γειτονιές της Γιάννουλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες, ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, γονείς και νεολαία.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων της υποψήφιας δημάρχου με τον κόσμο της Γιάννουλης βρέθηκαν οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, η καθημερινότητα, τόσο αναφορικά με τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης όσο και με τα προβλήματα καθαριότητας και ανταπόκρισης της απερχόμενης δημοτικής αρχής στα αιτήματα των κατοίκων.
Να σημειωθεί ότι την υποψήφια δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Αθανάσιος Μαμάκος, Κώστας Βλαχούλης, Δήμητρα Τσακνάκη, Ηλίας Κουλουψούζης, Σάκης Τριανταφύλλου, Αθανάσιος Μπζιώτας, Μαρία Τραγάκη, Φανή Νούλα, Στέλλα Λεωνιδάκη, Αθανάσιος Δρυστέλλας, Αφροδίτη Τσαλίκη, Ιωάννης Δαβλέρης και Νικόλαος Κολοβός.