Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για την κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα ο περιβάλλων χώρος του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

Στην ερώτηση, που συνυπογράφουν ο επικεφαλής της Παράταξης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο περιβάλλων χώρος του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

Συγκεκριμένα στο πάρκο πίσω από το Γηροκομείο υπάρχουν παρατημένοι  σωροί άμμου και δομικά υλικά, που προφανώς ανήκουν σε ιδιώτες.

Επιπλέον το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Γηροκομείου είναι, εδώ και χρόνια, εγκαταλελειμμένο και σε ένα πρόχειρο οίκημα δίπλα στο γήπεδο κατοικεί ένας άστεγος.

Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε, αν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός από τη Δημοτική Αρχή για την αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του Γηροκομείου Λάρισας και αν προβλέπεται να καθαρισθεί ο χώρος αυτός από: χαρτιά, πλαστικά, γενικώς πληθώρα σκουπιδιών.»