Ο στοιχηματισμός σε ξένες διαδικτυακές εταιρίες είναι φθηνότερος, έχει καλύτερες αποδόσεις αλλά είναι παράνομος. Ο ΟΠΑΠ άλλωστε καιροφυλακτεί και προσπαθεί ενημερώνοντας την αστυνομία να προστατέψει τα συμφέροντά του.

Αυτό συνέβη και χθες στη Λάρισα όπου είχαμε "μάξι επιχείρηση" της αστυνομίας σε σπίτια και καταστήματα για παράνομο στοίχημα.

Συνελήφθησαν τρείς άνδρες ηλικίας 28, 41 και 51 ετών οι οποίοι κατά την ΕΛ.ΑΣ. θεωρούνται «εισπράκτορες» εταιριών παράνομου στοιχήματος ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας προσήχθησαν ως ύποπτοι και δύο πράκτορες του ΟΠΑΠ και αναζητούνται τρεις ακόμη. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και καταστήματα των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολυτελή αυτοκίνητα, 34.000 ευρώ σε μετρητά και παραστατικά παράνομου στοιχηματισμού που ξεπερνά το 1,4 εκατ. ευρώ για το τελευταίο τρίμηνο.

Μάλιστα στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν σημειώσεις με 500 «κωδικούς» παικτών. Οι συλλήψεις ξεκίνησαν χθες τα με προσαγωγές υπόπτων μεταξύ των οποίων και ιδιοκτήτες πρακτορείων, ενώ εντοπίστηκε παίχτης που εκτιμάται ότι «εξαργύρωσε» δελτία στοιχήματος του ΟΠΑΠ με τραπεζικά εντάλματα πληρωμής που ξεπερνάνε τις 500.000 ευρώ στο όνομά του…