Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης Λάρισας σε ανακοίνωσή τους "θερμά ευχαριστούν, αλλά και συγχαίρουν για την κοινωνική τους ευαισθησία, όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τη συγκέντρωση  τροφίμων για τα καθημερινά συσσίτια της Παιδικής Στέγης, που έγινε με πρωτοβουλία της κ. Λίτσας Λιακούλη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κα Λιακούλη, η οποία αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο της Παιδικής Στέγης αφενός, αλλά και γνωρίζοντας τον τεράστιο αγώνα του Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης , κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει όχι  μόνο τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στον ΟΚΑΝΑ, αλλά και τους συμπολίτες μας, μέσω των δελτίων τύπου που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Pressing 90,1 FM για την καμπάνια που έκανε ,αναφερόμενος με ευαισθησία κι  αγάπη στο έργο αλληλεγγύης της Παιδικής Στέγης,  η οποία κινητοποίηση είχε τρομερή απήχηση.
Τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες και ευχόμαστε με την  ευαισθητοποίηση τόσο του   Δήμου όσο  και της Πολιτείας,  να βρεθεί μια οριστική λύση , έτσι ώστε η Παιδική Στέγη Λάρισας, που επί  71 έτη έχει αναθρέψει χιλιάδες παιδιά , έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το τύπωμα της στην πόλη μας και που είναι κομμάτι της ζωντανής της ιστορίας , να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο."