«Οι ευχές σας μου δίνουν τη δύναμη και την αισιοδοξία για να πάμε, επιτέλους, τη Λάρισα Μπροστά. Μπορούμε. Θέλουμε. Το αξίζουμε», ήταν η απάντηση της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων, Ρένας Καραλαριώτου, στις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική της εορτή, αλλά και για τη νίκη της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», στις εκλογές στις 26 Μαΐου.
Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί στο Εκλογικό Κέντρο της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», όπου η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου υποδεχόταν τον κόσμο, για την ονομαστική της εορτή.Ημέρα διπλής «γιορτής» ήταν η σημερινή για την κ.Καραλαριώτου, καθώς έγινε και η κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Λάρισα Μπροστά», στο Πρωτοδικείο Λάρισας.

Βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι βουλευτές και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι, αλλά και πολίτες ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στην κ.Καραλαριώτου. Μεταξύ αυτών, οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας, Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, οι υποψήφιοι βουλευτές Ευαγγελία Λιακούλη, Αθηνά Σιαφαρίκα, Γιώργος Αδαμούλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Χρήστος Καπετάνος.