Τέσσερα ειδικά φορεία μεταφοράς ασθενών καθώς και δεκατρία αμαξίδια  για τον ίδιο σκοπό δωρίζει η ΔΕΥΑΛ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από αίτημα της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος προς το ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης.

Η απόφαση για την δωρεά ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ και θα υλοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα με σκοπό την ενίσχυση των υποδομών υγείας της πόλης μας στην ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

«Η ΔΕΥΑΛ στο πλαίσιο του κοινωνικού  ρόλου  που επιτελεί δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορη έναντι ενός αιτήματος που αφορά στην ενίσχυση των μέσων που ένα νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας έχει ανάγκη στην παρούσα επιβαρυμένη υγειονομικά συγκυρία» τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Απόστολος Καλογιάννης, μετά την λήψη της απόφασης για την δωρεά.

Για να προσθέσει πως «στην μάχη ενάντια στην πανδημία όλοι οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο ώστε αυτή η μάχη στο τέλος να κερδηθεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».