Μιλάμε για προχωρημένα πράγματα. Το «Σύρμα Live» δεν είναι μαγαζί της σειράς και ως εκ τούτου δεν ενδείκνυται για όσους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη νύχτα από το ….απόγευμα. Πελατεία εκλεκτική, που διαθέτει βιωματική σχέση με τα «σκυλάδικα» και γνωρίζει καλά πώς να εκτονώσει τους νταλκάδες που κουβαλάει. Μεγάλο γιατρικό η πίστα και οι ξεχωριστοί αοιδοί που την υμνούν, με τον λατρεμένο των Θεσσαλών Αχιλλέα Τσιγάρα (στην τζιβάνα δώσε βάση το τσιγάρο μη χαλάσει) να αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ...βαρύτητα του προγράμματος.

Τα ουίσκι φλέγονται σαν Ολυμπιακές δάδες, ενώ τα πιάτα πηγαινοέρχονται σε καρότσια από εκείνα που βλέπεις μόνο σε νεοανεγειρόμενες οικοδομές. Όσο για το ωράριο, δηλαδή το… σφύριγμα της λήξης, υπάρχει μεγάλη ευελιξία. Αν ο πελάτης γουστάρει και περνάει καλά, τα παιδιά παίζουν μέχρι να βγει ο ήλιος.

Στη νυχτερινή Λάρισα, υπάρχουν κάποια εμβληματικά καταστήματα στα οποία η οικονομική κρίση …υποφέρει. «Το Σύρμα», είναι ένα από αυτά».

Κ.Τ.

* Οι φωτογραφίες είναι από το postlarissa.gr εκτός από εκείνη  στην οποία εικονίζεται ο Αχιλλέας Τσιγάρας σε μαγαζί των Τρικάλων και δημοσιεύτηκε στο fatsimare.gr.