Παρασκήνιο και γαλάζια "μαχαιρώματα" ενόψει των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας καταγγέλλει επιστολογράφος προς το kosmoslarissa.gr. Στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«...Όλα ξεκίνησαν στη Λάρισα από τη στιγμή που η ομάδα των αδερφών Παπαλέξη, χάνοντας τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Λάρισας και αφού ο εκλεκτός τους υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκε εκτός μάχης, προσπαθούν να πάρουν την ρεβάνς από την ομάδα Μητσοτάκη –Τζιτζικώστα.

Σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν βρει συμπαραστάτες συγκεκριμένα μέλη της κοινότητας των κομματικών εφοριακών με τους οποίους υπάρχουν κοινά κομματικά συμφέροντα.

Επίσης ο παραιτηθείς Σπύρος Βαλιώτης, αφού δεν δημιούργησε νέα παράταξη, βοηθά με όποιες δυνάμεις διαθέτει.

Θυμίζω ότι ο Βαλιώτης θέλησε να είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, παρότι ήταν πρόεδρος Επιστημονικού φορέα και λειτούργησε απροκάλυπτα υπέρ της υποψηφιότητας Βαγγέλη Παπαλέξη και ενάντια στον νεοεκλογέντα πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο.

Τίποτα παραπάνω δεν θα πραγματοποιούνταν αν δεν υπήρχε η παρασκηνιακή καθοδήγηση από γνωστό κορυφαίο κομματικό παράγοντα.

Εμείς οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας δεν θα ανεχτούμε παιχνίδια παρασκηνίου παρασκηνίου που βάζουν εμπόδια στην πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την διακυβέρνηση της χώρας.

Γιώργος Αρναουτίδης Λάρισα