Σε Γενική Συνέλευση προχωρούν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στους δήμους νομού Λάρισας. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ΔΩΛ στις 6:30 mm.

Σε ανακοίνωση ο Συλλογος Εργαζομένων αναφέρει: "Έχουμε φορτωθεί στις πλάτες μας όλους τους αντεργατικούς νόμους που υλοποιήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και από τη σημερινή, που κινείται στην ίδια κατεύθυνση. Όλοι τους επικαλούνταν το «καλό μας». Όλοι τους «έσωζαν» τις συντάξεις. Όλοι τους είχαν και έχουν στο πλευρό τους βιομήχανους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους τραπεζίτες, την ΕΕ, το ΔΝΤ. Όλοι τους προσποιούνται ότι παίρνουν δύσκολες αποφάσεις και μέτρα που είναι «αναγκαστικά» λόγω των συνθηκών.

Λένε ψέματα! Κρύβουν την αλήθεια.

Το προηγούμενο διάστημα με τις κινητοποιήσεις μας, με τη δράση μας καταφέραμε να τους καθυστερήσουμε, είναι ανάγκη κάποια στιγμή να τους χαλάσουμε και τις αποφάσεις τους. Από τη συμμετοχή μας, την οργάνωση μας, θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Κανένας δεν μπορεί να μείνει απαθής στη νέα επίθεση που μας ετοιμάζουν.

Απαιτούμε την επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας, την αναπλήρωση των απωλειών μας! Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ!

Όλες και όλοι στον αγώνα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.

Δεν μπορούμε να ζούμε με μισθούς ψίχουλα, χωρίς Κοινωνική Ασφάλιση, χωρίς δικαιώματα στη δουλειά!

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, με τη μίζερη ζωή!

Είναι ανάγκη τώρα να πάρουμε  οι εργαζόμενοι την υπόθεση στα χέρια μας, να τσακίσουμε  τα αντεργατικά- αντιλαϊκά σχέδια Κυβέρνησης - ΔΝΤ – ΕΕ, με τον αγώνα μας, την οργάνωση μας, άλλη λύση δεν υπάρχει.

Να μη λείψει κανείς".