Σε ακόμη πιο εκτεταμένη συντήρηση των σχολικών μονάδων και των κτιριακών εγκαταστάσεων προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων, όπως αναφέρουν μέλη της Δημοτικής Αρχής, με τις πρώτες κινήσεις να έχουν γίνει ήδη, ενώ έπεται και συνέχεια, με στόχο την επέκταση κάποιων μονάδων όπως είναι το Λύκειο Γιάννουλης και το Μουσικό Σχολείο.
Ξεχωριστοί διαγωνισμοί, όπως τονίζεται, θα προκύψουν τόσο για τις αυλές των σχολικών μονάδων όσο και για τις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από τον βαρύ χειμώνα. «Ήδη κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Γιώργος Σούλτης, που βρέθηκε σήμερα σε κάποια από τα σχολεία που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος προκειμένου να δει από κοντά τί παρεμβάσεις χρειάζονται.
Αξίζει να υπενθυμιστεί εξάλλου ότι διάφορα σχολεία αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα τον περασμένο χειμώνα καθώς, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, έσπασαν οι σωληνώσεις με αποτέλεσμα να χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις για να αποκατασταθεί η θέρμανση. Ωστόσο φαίνεται ότι χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα την επόμενη σχολική περίοδο εξαιτίας κακοτεχνιών.
thessaliatv.gr (Χρυσόστομος Τρίμμης)