Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο χώρο της τραπεζαρίας του κοινωνικού συσσιτίου η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων διοργάνωσε, για άπορους και μοναχικούς συμπολίτες μας, εορταστικό γεύμα  και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το γεύμα ήταν δωρεά της εταιρίας catering του κ. Δριστέλλα.
Παράλληλα την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διανεμήθηκαν δέματα Αγάπης και Αλληλεγγύης με τη βοήθεια υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου για τους ωφελούμενους, στους οποίους προσφέρεται καθημερινά κατ΄οίκον συσσίτιο.
Μια ευχάριστη εορταστική  νότα στην ατμόσφαιρα έδωσαν η μουσική κομπανία του ΚΑΠΗ, που απαρτίζεται από τον κ.Ορκόπουλο , τον κ. Γκιόλβα και τον κ. Σωτηριάδη.
Στο εορταστικό γεύμα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ.Δημήτρης Δεληγιάννης, οι Διευθύντρια παιδικών σταθμών & εκπαιδευτικών δράσεων, κ.Σταυρούλα Μπαξεβάνου και η Διευθύντρια Πρόνοιας κ.Έφη Ζιώγα, Κοινωνικοί Λειτουργοί της Διεύθυνσης Πρόνοιας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιαούσης.