Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, για δεύτερη χρονιά, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας»  μαζί με 148 δημοτικές και δημόσιες βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Oπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπυ από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας θα ανοίξει τις πύλες της στα παιδιά της πόλης μας με μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων και δράσεων. Με θέμα για φέτος «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», τα παιδιά μέσα από την παρατήρηση, την μέτρηση και την καταγραφή δεδομένων σε διάφορα πεδία όπως βιολογία, μαθηματικά, λογοτεχνία, καλές τέχνες, φυσική, χημεία, μαγειρική θα ανακαλύψουν τα μυστικά του υπέροχου κόσμου που μας περιβάλλει.

Για την υλοποίηση του προγράμματος απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής εθελοντή προς όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν.  Χρειαζόμαστε την εμπειρία, το γέλιο, τον ελεύθερο χρόνο, την καλή σας διάθεση και κυρίως την αγάπη σας για τα παιδιά και όλοι μαζί θα φροντίσουμε έτσι ώστε να περάσουν τα παιδιά μας ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις και διασκέδαση. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες, είτε ως εμψυχωτές, είτε ως υποστηρικτές δράσεων, είτε εξυπηρέτησης κοινού. Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους εθελοντές.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_drhktN0ITJbU2E4G51Zwe0NWToo4ms29ieZU6wG9sl4rKQ/viewform

Για περισσότερες πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, (υπεύθυνη: Χριστίνα Παπαδοπούλου, συντονίστρια ΚΕ2018)

τηλέφωνο επικοινωνίας 2410671173,

e-mail edimovivlio@hotmail.gr

facebook @Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας.