Άλλη μια σεζόν εθελοντισμού, κοινωνικών παρεμβάσεων, πολιτισμικής δημιουργίας, περιβαλλοντικών δράσεων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, φτάνει στο τέλος της!

Σε σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:

«Το χρυσό καλοκαιράκι μπαίνει για τα καλά και οι εθελοντές θέλουν κι αυτοί να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους και το Σεπτέμβρη πιο φρέσκοι και ορεξάτοι να συνεχίσουν και να διευρύνουν το σπουδαίο έργο τους!

Βέβαια κάποιες δράσεις που απαιτούν επιτακτικά την παρουσία μας, θα συνεχίζονται κανονικά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ψυχοκοινωνική στήριξη στην Στέγη Αλληλεγγύης θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Ιουλίου ενώ η φροντίδα του κήπου παραδοσιακών φυτών και βοτάνων δεν σταματάει καθ” όλη τη διάρκεια του χρόνου… Άρα δε θα αφεθούμε εντελώς στη θερινή ραστώνη!

Όπως συνηθίζεται λοιπόν κάθε χρόνο, η μεγάλη οικογένεια των Ενεργών Πολιτών θα μαζευτεί και θα γιορτάσει το τέλος της σεζόν! Θα χαλαρώσουμε, θα αστειευτούμε, θα ψήσουμε στην ψησταριά μας κρέατα και ότι άλλο φαγώσιμο τραβάει η όρεξή μας, που θα φέρει ρεφενέ ο καθένας μας και θα γλεντήσουμε με καλή μουσική και καλό κρασάκι!

Καλούμε λοιπόν όλους τους εθελοντές και τους φίλους των Ενεργών Πολιτών το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα να έρθουν στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας, φέρνοντας μαζί τους ό,τι θέλουν για τον αυτοδιαχειριζόμενο μπουφέ μας και προπάντων να μην ξεχάσουν την καλή τους διάθεση!!!».