Για δεύτερη χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει στη Λάρισα τη Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά!
Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου με πρωταγωνιστές τους SMILERS, τους ήρωες για όλα τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί τη 2η Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στη Λάρισα, στις 19 και 20 Μαΐου και ώρες 11:00 - 21:00 στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Smile Boy, την Smile Girl και τον πιστό τους φίλο Rescue Dog, να βγάλουν φωτογραφίες, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!
Παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, face painting, ζαχαροπλαστική με «χαμογελαστά μπισκότα», κηπουρική, μασκότ, κεραμικές κατασκευές, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, γιόγκα και zumba για παιδιά, ζωγραφική, κατασκευές, παραστάσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους!
Στον ίδιο χώρο, θα υπάρχει μπαζάρ με είδη και προϊόντα που έχουν διαθέσει εταιρείες, σύλλογοι και ιδιώτες τα οποία θα πωλούνται σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Οργανισμού.
Επιπλέον, για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συγκεντρώνει πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας (σαμπουάν, κρέμες κ.ά) στο χώρο της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου και ώρες 11:00 - 21:00 στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά! 
Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Θεσσαλίας, ΑντιδημαρχίαΠολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.