Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και οι πασίγνωστοι ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης και Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκαν σήμερα Σάββατο στη Λάρισα και οι Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σε …μαγειρικές στιγμές πανδαισίας!

Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών, επέστρεψαν στην πόλη μας για τρίτη φορά με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ όπου πραγματοποιήθηκε και η όλη εκδήλωση και της εταιρίας του Ομίλου FOURLIS.

Διάφοροι τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν τα ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, στην εκδήλωση όπου οικοδεσπότης ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και οι Λαρισαίοι έδωσαν το παρόν γεμίζοντας τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δημιούργησαν ομάδες με όσους ελιχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν κληρωθεί στον διαγωνισμό η «Μάχη των Μασάει» και διαγωνίστηκαν για το ποιος θα ετοίμαζε την πιο γευστική συνταγή χρησιμοποιώντας εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα!

Την διαδικασία επέβλεπε ο Δ. Σκαρμούτσος και στο τέλος έκρινε κιόλας τους διαγωνιζόμενους μαζί με το κοινό. Η νικήτρια ομάδα κέρδισε προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες μπήκαν στην κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000 ευρώ.

Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, από το Σάββατο17 Σεπτεμβρίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.