Δευτέρα 15 Απριλίου στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις της Βερδικούσας. Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας έγινε προβολή της ταινίας μας, "Φοβού τους ξένους;" και μετά συζήτηση με τους μαθητές. Ανθρωπισμός ή ρατσισμός;
Μοναδική συζήτηση, μοναδική αίσθηση...
Oπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "μια ομάδα καθηγητών με διευθυντή τον Νίκο Παναγιώτου, μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο, δημιουργούν με μεράκι ένα σχολείο με όμορφους χώρους, σύγχρονα εργαστήρια και το κυριότερο προσεγγίζουν τους μαθητές ως παιδαγωγοί που πλάθουν όχι μόνο το γνωσιακό τους φορτίο αλλά αναδεικνύουν και τις συναισθηματικές και ψυχικές τους δυνατότητες.
Στις φωτογραφίες το εργαστήριο των Φυσικών Επιστημών, ψυχή και δημιουργός του οποίου είναι η Κομματά Ρούλα. Η Ρούλα με πολύ προσωπικό αγώνα, συμπαράσταση από τον Διευθυντή και μέθοδο βρήκε χρηματοδότηση από ιδιωτική επιχείρηση και στήνουν τον όμορφο χώρο που βλέπετε. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν.


Στην άλλη φωτογραφία η μοναδική ομορφιά του τοπίου και το πάντρεμα της τεχνολογίας με την φύση. Ανοίγεις τον ιστό του κόσμου και ταυτόχρονα απολαμβάνεις την μαγευτική εικόνα του χορού της ομίχλης στο βουνό...
Πάντα μαζί με τον ακούραστο και δημιουργικό φίλο Argiris Giouroukis.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή Νίκο Παναγιώτου και τον Σύλλογο Καθηγητών του σχολείου για την τιμή να μας καλέσουν, καθώς και για την όμορφη φιλοξενία.
Συνεχίστε να δημιουργείτε και θα μείνετε όχι μόνο στο μυαλό των μαθητών, αλλά κυρίως στις καρδιές τους."