Αντιπροσωπεία της «Λαρισαίων Κοινόν» αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Βαϊούλη, Κωνσταντίνο Τάταρη, Γεώργιο Βλαμούλη και Πασχάλη Μουλά, παρευρέθη σήμερα το πρωί στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly.
Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου «είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον κ.Βασίλη Σπύρου, Υπεύθυνο της Agrothessaly, ο οποίος μας ενημέρωσε σχετικά με τις ανάγκες της Διοργάνωσης αυτής και τις προσπάθειές του για την τοποθέτηση της στον παγκόσμιο χάρτη. Επιπροσθέτως, συζητήσαμε με αρκετούς ανθρώπους του Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Τομέα Παραγωγής, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματά τους και τα δίκαια αιτήματά τους. Η Δημοτική Πατριωτική Κίνηση «Λαρισαίων Κοινόν» πιστεύει ότι η Αγροτική παραγωγή είναι ο βασικός πυλώνας της Εθνικής Οικονομίας και θα πρέπει να βασισθεί σε ελληνικούς παραγωγικούς συντελεστές και όχι σε σχεδιασμούς και συμφέροντα ανεξέλεγκτων κερδοσκοπικών πολυεθνικών και αναπτυχθεί μέσω συνεταιριστικών ομάδων παραγωγών και καθετοποιημένη αγροτική και βιομηχανική παραγωγή.
Ας μην ξεχνούμε ότι ο Έλληνας είναι στενά συνδεδεμένος με την πατρώα γη και ότι ο αγροτικός κόσμος είναι η πηγή η οποία διαρκώς τρέφει τον εθνικό κορμό. Ο Αγρότης επομένως επιβάλλεται να στηριχθεί, να βοηθηθεί και, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να προοδεύσει αληθινά!»