Η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» στηρίζει την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και σε μία πράξη συμβολισμού συνεργάζεται με το υποκατάστημά της επί της οδού Πολυτεχνείου και τον διευθυντή της κ. Φασούλα για τον  ειδικό λογαριασμό που προβλέπεται από τον νόμο.
Συμμερίζεται το όραμα της τράπεζας που είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής περιφερειακής και προοπτικά εθνικής Συνεταιριστικής Τράπεζας, που θα έχει στο κέντρο της δράσης της το συνεταίρο – πελάτη που δραστηριοποιείται ή κατάγεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα διαθέτει ως Οργανισμός, αναπτυξιακή δυναμική, σύγχρονη λειτουργία, φιλική εξυπηρέτηση και υψηλή αποδοτικότητα.
Η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» πιστή στις αξίες του Κοινοτισμού και του Συνεργατισμού θεωρεί ότι αποστολή μίας Τράπεζας θα πρέπει να είναι η διάδοση της Συνεταιριστικής Πίστης, που γεννιέται από την τοπική κοινωνία και πάντα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Που αξιοποιεί την τοπική αποταμίευση σε χορηγήσεις που στηρίζουν την τοπική επιχειρηματικότητα, ενώ τα κέρδη επιστρέφουν ως μερίσματα και υπεραξίες στους ίδιους τους συνεταίρους – πελάτες.