Την Πέμπτη 21 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΕΣΠΕΘ, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "κατά την συνάντηση ενημερωθήκαμε για τα δρώμενα του Εμπορικού Συλλόγου και της αγοράς της Λάρισας και  από την πλευρά μας ενημερώσαμε το Σύλλογο περί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δύο σωματεία και εξετάσθηκαν δικλείδες συνεργασίας επ’ ωφελεία των μελών εκατέρωθεν. Κοινώς αποδεκτή άποψη ότι τα μνημονιακά χρόνια έπληξαν πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά στάθηκαν και αφορμή για συνεργασίες και αλληλοβοήθειες.
Η ΕΣΠΕΘ οφείλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για τη φιλοξενία στο χώρο τους και  αναμένει με χαρά την υλοποίηση της συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής αγοράς της Λάρισας δίνοντας παράλληλα προνόμια  στα μέλη – συναδέλφους στρατιωτικούς.
Στην παρούσα συνάντηση παρέστησαν από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σίνης, η Γεν. Γραμματέας κ. Ελένη Λιάγκουρα,  ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, τα μέλη κ. Αθανάσιος Μαργαρίτης και κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος και από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το Μέλος κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς".