Από την Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο: "Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας, για την τοποθέτηση του επίτιμου Προέδρου και οικονομικού Συμβούλου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ Λγου (Ο) ε.α. κ. Ηλία Νατσιούλα, ως μέλος του νέου Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας.
Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η επιλογή σου και επισημαίνουμε ότι στις δύσκολες αυτές ημέρες, όπου όλοι μας ζούμε, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, εσύ προσωπικά μαζί με τη νέα Διοίκηση της ΕΑΑΣ Λάρισας, ευελπιστούμε  -επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη δυναμική σου παρουσία καθώς και την ανεκτίμητη προσφορά σου-  να δοθούν οι λύσεις, σε αυτό που γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας, στον πυλώνα της οικονομίας.
Πρόκειται για μια θετικότατη εξέλιξη, η οποία αναγνωρίζει κι επιδοκιμάζει την πολύχρονη αγωνιστική σου προσφορά, καθώς επίσης τις ικανότητες – γνώσεις σου στα οικονομικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα, τιμά στο πρόσωπό σου όλη την Ε.Σ.ΠΕ.Θ.
Είμαστε βέβαιοι, ότι με το κύρος που διαθέτεις θα εκπληρώσεις τα καθήκοντα σου στο έπακρο από τη θέση αυτή. Ευελπιστούμε ότι, η αγαστή συνεργασία  μας, θα συνεχιστεί και από τη νέα σου θέση."