Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η πρώτη μέρα στην Κατασκήνωση στην Πόλη, το πετυχημένο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργεί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Νωρίς το πρωί, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, 950 περίπου χαρούμενα παιδιά και παιδαγωγοί παρουσιάστηκαν σε όλες τις δομές της κατασκήνωσης για να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν τις δράσεις και τα πρωτότυπα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα που έχουν σχεδιαστεί για όλη την Α΄Kατασκηνωτική περίοδο.

Πολύτιμοι αρωγοί σε  όλο αυτό το εγχείρημα οι συνεργαζόμενοι φορείς της πόλης, που υποστηρίζουν τη λειτουργία της κατασκήνωσης και εντάχθηκαν μέσα στο πρόγραμμα από την  πρώτη μέρα, για να ενισχύσουν και να διαφοροποιήσουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο το φετινό  πρόγραμμα.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Δεληγιάννης και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κα. Μπαξεβάνου, που ευχήθηκαν καλή κατασκηνωτική περίοδο και μοίρασαν καπέλα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους.
Η Α΄Κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται στις 13 Ιουλίου 2018 και ακολουθούν η  Β΄ Κατασκηνωτική περίοδος από 16 Ιουλίου 2018 έως 3 Αυγούστου 2018 και η Γ΄Κατασκηνωτική περίοδος από 16 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2018.