Σε χαρούμενη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή πίτας του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας την Παρασκευή  8 Φεβρουαρίου 2019 στον "Μύλο 1927".
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν την ευχάριστη βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δ. Μαβίδης , ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  κ. Απ. Μπίλης , η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων & υποψήφια Δήμαρχος κα Ρένα Καραλαριώτου, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γ. Λαδόπουλος, καθώς και  ο πρώην Πρύτανης του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας & υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Π. Γούλας, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.- Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος κ. Δ. Ντογκούλης,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων κ. Θ. Κατσής και  ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων κ. Χρ. Παναγούλης.
Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου παρευρέθησαν οι κ. Ηλ. Νασιάρας, κ. Δημ. Κοτσιμπογεώργος, κ. Χρ. Παναγούλης, κ. Αργ. Γραββάνης και η κα Γ. Μοσχοβίδη.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Σοφολόγης Δημήτριος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για το 2019,  ενημέρωσε για τις επικείμενες εκλογές  του Συλλόγου  και ευελπιστώντας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης έκλεισε τον λόγο του ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία & επιτυχίες στον γεωπονικό κλάδο αλλά και στην πρωτογενή παραγωγή γενικότερα.