Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον θεσσαλικό κάμπο που έγινε το περασμένο Σαββατοκύρίακο, πέραν της πολιτικής σημασίας που έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και της θερμής υποδοχής που έτυχε, είχε και πολλά απρόοπτα.

Όπως σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης: «δεν αναφέρομαι τις συναντήσεις που είχε ο κ. Μητσοτάκης σε διάφορες καφετέριες μαζί με νέους, οι οποίοι του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και για το σύστημα Παιδείας που επιχειρεί να εφαρμόσει ο κ. Γαβρόγλου, αλλά στη συνάντηση που είχε σε χωράφι με κατοίκους της περιοχής, στο χωριό Βλαχογιάννη. Ο κόσμος κάθισε, όπως είδατε και στις φωτογραφίες, σε... σανό για να ακούσει τον κ. Μητσοτάκ


Ηταν εκπληκτικό το θέαμα που εμφάνιζε αυτή η κυρία, όπως μου την περιέγραψαν στελέχη της ΝΔ που βρίσκονταν εκεί. Προσπαθούσε να ισορροπήσει με τα 12ποντα στο χωράφι. Πάντως τα κατάφερε και πήρε και αυτή τη θέση της στον... σανό. Ελα όμως που την πρόσεξαν και οι συνεργάτες του προέδρου: «Ποια είναι αυτή;» ρώτησαν, πλην όμως δεν έλαβαν απάντηση. «Καλά, δεν την ξέρει κανείς;» πάλι διερωτήθηκαν και αποφάσισαν να παρέμβουν, γιατί πώς να το κάνουμε χάλαγε την επικοινωνιακή εικόνα. Την πλησιάζει ένας από τους διοργανωτές και της λέει: «Συγγνώμη, κυρία μου, μήπως είσαι κτηνοτρόφος;». Η κυρία απάντησε αμέσως: «Οχι, θέλω όμως να είμαι υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλία και ήρθα να ακούσω και να δω τον πρόεδρο».

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να φύγει με τον ίδιο τρόπο που ήρθε στο χωράφι, ισορροπώντας στα παπούτσια της».