Συνάντηση στο Επιμελητήριο Λάρισας, πραγματοποίησε η παράταξη για τις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου, τον Δεκέμβριο του 2017, «Επ.Αν.Εκκίνηση» (Επιχειρηματική Ανανεωτική Εκκίνηση). Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:
"Η ομάδα, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαλέξη οργάνωσε τις δράσεις της για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου δίνοντας για μία ακόμη φορά το στίγμα των ανθρώπων της ως Νέοι άνθρωποι όχι απαραίτητα ηλικιακά αλλά με νέες ιδέες και προτάσεις για τον θεσμό, ευυπόληπτοι επιχειρηματίες, με ανώτερη μόρφωση. Οι «Επανεκκινητές επεσήμαναν την κρισιμότητα του νεανικού ψηφοδελτίου στο πνεύμα της υποστήριξης νέων καινοτόμων επιχειρήσεων στην πόλη μας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης των μελών της «Επ.Αν.Εκκίνησης» τέθηκαν υπό συζήτηση τα προβλήματα που μαστίζουν την επιχειρηματικότητα και οι λανθασμένες πρακτικές περασμένων διοικήσεων με σκοπό τη διεξαγωγή συμπερασμάτων για μια πιο αποτελεσματικότερη νέα και επιτυχημένη διοίκηση.
Τα μέλη της παράταξης με την ιδιότητα τους ως Νέοι Επιχειρηματίες, ως επί το πλείστον, δήλωσαν παρόντες και είναι αποφασισμένοι να λειτουργήσουν χωρίς συντεχνιακές και καθεστωτικές αντιλήψεις  με πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη του συνόλου, διαχωρίζοντας τον εαυτό τους από τους απλούς παρατηρητές των όσων διαδραματίζονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του Επιχειρείν στη Λάρισα.
Facebook : Επ.Αν.Εκκίνηση"